Smartfit Servicii Personalizare

De ce personalizare?

Personalizarea obiectelor de comunicare ajuta clientul la identificarea mesajului cu sursa generatoare, respectiv firma/brandul dumneavoastra. Acest mod de comunicare este foarte facil si direct catre clientul final.
Exista o serie de metode de personalizare, fiecare cu avantajele ei: serigrafie, tampografie, termotransfer, broderie, gravura, timbre sec, folio/emboss, decalcomania.

Serigrafie
Serigrafia reprezinta un procedeu de imprimare pe diverse suporturi, de la hartie si material textil pana la metal. In general, suportul pe care se face imprimarea trebuie sa fie plan. Personalizarea realizata prin acest procedeu este foarte rezistenta in timp chiar si in mediile outdoor. Astfel se pot realiza carti de vizita, stickere, textile si alte materiale promotionale personalizate.
Tot ce este frumos si neobisnuit in poligrafie, de regula, e legat de anume acest tip de imprimare: vopsele stralucitoare lucioase, mate catifelate, fluorescente, metalizate, lacuirea UV selectiva, lacul glitter (cu sclipici), lacul emboss(reliefat), lacul cu efect abraziv, aplicatii razuibile.

Tampografie
Personalizarea prin tampografie se poate realiza pe orice tip de suport. Acest procedeu este de obicei folosit pentru imprimarea pe obiecte de mici dimensiuni, cu suprafete curbe, ce nu pot fi personalizate prin serigrafie. Tampografia se poate realiza pe diverse tipuri de materiale: plastic, piele, sticla, lemn, metal, bachelita, PVC, procedeul ramanand acelasi, diferind doar componentele vopselei utilizate.

Termotransfer
Transferul termic este un procedeu folosit pentru personalizarea obiectelor textile si nu numai, in special cele care nu pot fi realizate prin serigrafie, datorita materialului din care sunt confectionate, sau a complexitatii graficii care trebuie transpusa pe obiect. El consta in transferarea unei imagini realizata pe o folie speciala, prin cutterare, imprimare ink-jet, laser sau serigrafic, prin presare la cald. Personalizarea astfel realizata are o acuratete mai mare si o rezistenta sporita in timp. Totodata acest procedeu este foarte avantajos la personalizarea unei cantitati mici de obiecte fiind inlaturate costurile cu sitele si matritele folosite in alte procedee.

Broderie
Broderia este o metoda clasica de personalizare in 1-6 culori a produselor din material textil; astazi, complet computerizata, broderia se bazeaza pe un program creat "ad hoc" - in functie de marimea si complexitatea logo-ului ce calculeaza impunsaturile necesare reprezentarii, pe cm2.

Gravura Gravarea este metoda computerizata de personalizare, aplicata in special obiectelor Premium de metal, lemn sau plastic dur, prin care elementele grafice se imprima prin intermediul unei freze de diamant, direct din programul de calculator.

Timbru sec /Folio/Emboss
Imprimarile de folio, emboss si timbru sec sunt bazate pe tehnici la temperaturi ridicate. Se realizeaza pe suprafete plane, pe diferite materiale, ca de exemplu carton, piele, inlocuitori. Pentru realizarea imprimarilor cu relief este nevoie de un negativ - o forma de metal - prin intermediul careia se va reproduce elementul graphic (logo, text, emblema) pe suprafata materialului, prin simpla sau dubla presare. Spre deosebire de timbrul sec si emboss care imprima materialul in relief sau adancime, procedeul de folio utilizeaza o foita metalizata pentru reproducerea conturului sau pozitivului unui logo sau unei embleme.

Decalcomanie Decalcomania este procedeul de transfer al imaginii pe suprafatele din ceramica, sticla, portelan, prin ardere la temperaturi inalte. Oricine iubeste canile personalizate. Excelente cadouri personalizate. Canile noastre rezista fara probleme la spalat (inclusiv in masinile de spalat vase) si la radiatia UV. Nu exista comanda minima si costuri de set-up. Se pot folosi perfect pentru premii, evenimente, socializare si suveniruri.